VEELGESTELDE VRAGEN

In welke regio vinden de activiteiten plaats?


De meeste activiteiten gaan door in het Antwerpse. Maar natuurlijk doen we ook uitstappen naar andere provincies als er iets interessants of leuks te doen is.
Wie kan lid worden?


Zelma & Louis is opgericht voor singles en solo’s. Op het ogenblik dat je lid wil worden, ben je alleenstaand (feitelijk gescheiden, wettelijk gescheiden, weduwe of weduwnaar of nooit gehuwd) ofwel alleengaand, d.w.z. dat je wel een partner hebt, maar die niet meebrengt naar de activiteiten. De reden hiervoor kan zijn dat je partner aan het werk is of gewoonweg andere interesses heeft.
Is mijn leeftijd belangrijk?


Ja en nee. We richten ons bij Zelma & Louis vooral op mannen en vrouwen tussen 40 en 65 jaar. Dit doen we niet om mensen uit te sluiten, maar om gelijkgestemde mensen bij elkaar te brengen. Ben jij jonger of ouder, maar voel je je betrokken bij deze leeftijdscategorie, neem dan zeker contact op.
Welke taal spreken de leden?


Zelma & Louis leden spreken Nederlands of Engels of zijn het actief aan het leren. We willen graag dat de leden leuke gesprekken met elkaar kunnen voeren. Dit is moeilijker als iedereen een verschillende taal spreekt. Maar wees niet bang als je Nederlands of Engels nog niet perfect zijn. Zelma & Louis kan je helpen om het beter onder de knie te krijgen.
Hoeveel kost het?


Eenmalig 90€ instapkosten (verdeeld over 12 maanden) + maandelijkse betaling van 9.95€.
Moet ik direct betalen?


Wie interesse heeft om bij Zelma & Louis te komen en binnen de doelgroep valt, mag op uitnodiging één keer deelnemen aan een activiteit. We nemen daarvoor contact met je op. Je betaalt uiteraard wel het bedrag van de activiteit. Hou er ook rekening mee dat je voor die activiteit geen aanspraak kan maken op de verzekering.
Hoe moet ik betalen?


Alle betalingen zijn geautomatiseerd. De instapkost en eerste abonnementsgeld betaal je direct bij het aanmelden als lid. Daarbij geef je ons toestemming om het abonnementsgeld automatisch van je rekening te halen. Alle activiteiten worden ook direct online betaald.
Wanneer beginnen de activiteiten?


Bij elke activiteit staat het aanvangsuur vermeld en eventueel een uur van samenkomst. Laat de andere leden niet wachten. Ben je toch te laat, zorg dan dat je even verwittigt.
Wordt er vervoer naar de activiteit geregeld?


Er wordt geen vervoer geregeld vanuit Zelma & Louis, tenzij anders vermeld. Bij elke activiteit kan je wel aangeven of je interesse hebt in carpool. Die regel je dan onder elkaar. Er wordt een vast bedrag van 0,30€ per km gedeeld door alle inzittenden (ook de chauffeur) van de auto.
Hoe word ik op de hoogte gehouden van de activiteiten?


Alle activiteiten worden op de website gezet en een selectie op Facebook.